Zuid-Afrika - Het Noordoosten Doorkruist

Published Nov 19, 21
4 min read

Beste Reistijd Zuid Afrika - Wat Is De Beste Tijd Om Weg Te Gaan

Maar heeft ook een bijzonder rijk verleden. Met onder meer tempels van de Romeinen. Alsook unieke filmlocaties. En de Sahara natuurlijk. Lees mijn tips voor TunesiëZambia, Een Afrikaanse olifant in Zambia. Botswana is wereldberoemd vanwege de Okavango-delta, een ideaal (en net even anders) safari gebied. De Okavangorivier loopt als een levensader door het land en ontspringt in Angola.

Sterker nog, een rondreis door Botswana is magisch mooi. Vergeet ook de Kalahari niet, een wereldberoemde zandbak. Lees mijn tips voor Botswana Zambia is volgens kenners een van de beste landen om op safari in Afrika. Het land is echter minder bekend als andere safari landen (Mombasa). En als ik eerlijk ben; het is mijn favoriet.

Zuid-afrika - Rondreis - Big Five Safari

Waaronder veel dieren die je op andere plekken niet ziet, of minder goed. Die zich relatief eenvoudig laten zien, dankzij de decennialange bescherming. Lees mijn tips voor ZambiaZimbabwe, Een verkoopster in Zimbabwe. ©Corno van den Berg, Zimbabwe komt weinig positief in het nieuws. Wat zonde is, want het land is erg divers.

Lees mijn tips voor ZimbabweZuid-Afrika, Straatmuzikanten in Zuid-Afrika. ©Corno van den Berg, Zuid-Afrika is bijzonder. Wie er geweest is zal het beamen. En zal waarschijnlijk terug komen. Want het land heeft genoeg te bieden. Nederlanders hebben al jaren een speciale band met Zuid-Afrika. Althans zo voelen veel mensen het. En het land biedt extreem veel bezienswaardigheden voor de vakantieganger.

Vliegen Naar En Binnen Afrika - Uniglobe – Alliance Travel

Fly drive Zuid-Afrika compleet   SRC ReizenAfrika bucketlist: 10 plekken waar je echt geweest wilt zijn


Zuid-Afrika is ideaal voor een rondreis van meerdere weken. Lees mijn tips voor Zuid-AfrikaZuid-Soedan, Vrouwen halen brandhout in Zuid-Soedan. Serengeti. Zuid-Soedan; je hebt het vast niet op je Bucket List staan. Het land is jong; pas sinds 9 juli 2011 is het onafhankelijk. Daarvoor was het een deel van Soedan. En het wordt gekenmerkt door conflicten.

Dat pas recent werd ontdekt. Lees mijn tips voor Zuid-SoedanBurkina Faso, Het bijzondere landschap van Burkina Faso. Burkina Faso is geen standaard bestemming voor reizigers. Rondreizen hier is nog steeds een groot avontuur. Waarbij je vanzelf de vriendelijke bevolking zult ontmoeten. Het relatief onbekende Burkina Faso is anders. De hoofdstad Ouagadougou is redelijk bekend, maar de rest van het land is ver van de gebaande paden.

34 Ideeën Over Dol Op Afrika - Reis, Afrika, Reizen

Lees mijn tips voor Burkina FasoBurundi, Een groepje vrouwen in Burundi. Burundi wordt door weinig reizigers bezocht. Het land heeft diverse oorlogen achter de rug en behoort zeker niet tot de veiligste in Afrika. Lees mijn tips voor BurundiCentraal Afrikaanse Republiek, Vrouwen in de Centraal Afrikaanse Republiek. De Centraal Afrikaanse Republiek staat op weinig wensenlijstjes van reizigers.

Dit is een land waarover je opvallend weinig hoort. En als je dan iets hoort is het weinig positief. Terwijl dit land ongekend rijk is cultuur en natuur. En zeker wel bijzondere bezienswaardigheden heeft. Lees mijn tips voor de Centraal Afrikaanse RepubliekComoren, Het idyllische landschap van de Comoren. De Comoren zijn een tropische eilandengroep ten oosten van Afrika.

Kruger National Park - Zuid-afrika - Van Verre Reizen

Noord-Afrika - WikipediaAfrika - Wikivoyage


Rondreizen Zuid-Afrika   De wereld in één land   DjoserRondreizen Zuid-Afrika De wereld in één land Djoser


De koraalriffen rondom de diverse eilanden herbergen talloze unieke vissoorten. De eilanden van de Comoren bestaan uit de drie eilanden Grande Comore, Mohéli en Anjouan, alsook enkele andere zeer kleine eilanden. Lees mijn tips voor de ComorenDemocratische Republiek Congo, Een man in de Democratische Republiek Congo. De Democratische Republiek Congo wordt meestal Congo genoemd.

Do's en Don'ts voor Noord Afrika en het Midden Oosten – My Wanderlust DiaryMooie landen in Afrika voor een luxe rondreis - Follow My Footprints


Waar de zeldzame berggorilla leeft. Een plek waar iedere natuurliefhebber wel een keer naar toe wil reizen. Lees mijn tips voor de Democratische Republiek CongoDjibouti, Een geitenhoeder in Djibouti. Djibouti wordt door weinig reizigers bezocht. Een van de absolute hoogtepunten is het relatief onbekende Assalmeer. Maar is meer in het land te doen en zien.

De 7 Mooiste Landen En Bestemmingen In AfrikaEn dit kan steeds makkelijker. Lees mijn tips voor DjiboutiEgypte, Een kameel bij Gizeh. ©Corno van den Berg, Egypte is populair vanwege de rijke geschiedenis van de Oude Egyptenaren, die hier voor het oprapen ligt. Ook liefhebbers van de onderwaterwereld kunnen in de Rode Zee hun hart ophalen. Maar het land heeft meer te bieden.

Equatoriaal Guinea ligt niet op veel routes van toeristen. Het land ligt in West-Afrika aan de bocht van Biafra tussen Kameroen en Gabon. Naast het vasteland bestaat het uit de eilanden Bioko, Annobon en de Elobey-groep. Lees mijn tips voor Equatoriaal GuineaEritrea, Een paar vrouwen in Eritrea. Eritrea kent nauwelijks toerisme, ondanks de diverse culturen en het natuurschoon rond de Rode Zee. Mombasa.

Kruger National Park - Zuid-afrika - Van Verre Reizen

Budgetreis Zuid-Afrika zonder binnenlandse vluchtRondreis Afrika De beste rondreizen in Afrika » ANWB


Check vooraf dus ook of het veilig is om te gaan. Lees mijn tips voor EritreaEthiopiëHet ruige landschap van Ethiopië. ©Corno van den Berg, Ethiopië kampt al decennialang met een verkeerd imago. Wij kennen het als land waar geregeld hongersnood heerst. Maar het land kent ook bergen en vulkanen. Daarnaast herbergt het unieke stammen en bijzondere dieren als de Ethiopische wolf.

Navigation

Home

Latest Posts

Mooiste Vakantiepark Nederland

Published May 08, 22
4 min read

Zuid-Afrika - Het Noordoosten Doorkruist

Published Nov 19, 21
4 min read