Wat Zijn De Veiligste En Gevaarlijkste Landen In Afrika?

Published Nov 19, 21
6 min read

Beste Reistijd Zuid-afrika - Bekijk Het Advies Van Een Local

Maar het zijn wel grote dag afstanden die moeten worden afgelegd. Ruim 5700 km. En je moet tegen het hobbelen (soms redelijk extreem) van de safaritruck op slechte wegen kunnen. Eind oordeel: doen! Maria W. Prachtige reis, heel afwisselend. mede zo’n boeiende reis door onze onvermoeibare en enthousiaste gids Evelien en de chauffeur Steve een gouden koppel.

Mooie landen in Afrika voor een luxe rondreis - Follow My FootprintsKaart West-Afrika Landen: Kaart landen West-Afrika, Frans-West-Afrika, Fernão Vaz Dourado


ze gaf heel veel extra informatie op allerlei gebied en was ontzettend attent. Jeannette S. De bezochte landen zijn indrukwekkend mooi, zóveel te zien en te beleven, zóveel afwisseling. De verblijfslocaties en accommodaties waren zeer goed. Alleen jammer dat je er vaak maar zó kort bent en van kunt genieten, en er veel tijd zit in het reizen met een niet al te comfortabele truck.

Afrika Landen

Voor het eerst met Djoser op vakantie. Deze reis is een aanrader, met vele hoogtepunten, mede dankzij reisleidster Eveline. Zij weet veel van Zuidelijk Afrika. Ze voegt veel toe aan de reis. Ze heeft aandacht voor de natuur, de groep en het individu. Samen met chauffeur Farai vormde ze een topteam.

Dit was de MOOISTE reis van mijn leven! Ik wist niet wat ik er van verwachten moest, maar deze ervaringen had ik ook niet verwacht. Wat een verscheidenheid aan natuur en fauna. Hoe wonderbaarlijk is alles op elkaar is afgestemd!! Ik kijk dankbaar en uiterst tevreden terug op deze fantastische reis.

Beoordelingen & Reviews Explore Namibia

Erg mooie reis met veel verschillende landschapen met mooie natuur en dieren. Reis beginnend met Victoriawatervallen naar Kaapstad is voor natuurliefhebber en voor eigen beeld van zuidelijk Afrika aan te bevelen. Veel mooie en bijzondere plekken. Eduard D. Een reis vol afwisseling. Als dieren, planten én mensen je interesses wegdragen is dit dé ideale combinatie.

Bovenop dit alles verdient de reisbegeleider (Richard) eenzelfde topscore. De toffe groep van 15 was de kers op de taart! Thea B. Go to South-Africa: The Wildlife and the Nature. Twijfel niet maar ga, het is adembenemend. Lonneke D. Overdonderd door de schoonheid van zuidelijk Afrika! Vanuit Kaapstad naar de Victoria watervallen een geweldige opbouw gezien qua natuur en dieren, rijdend door een steeds weer veranderend landschap.

Afrika Vakantie - Vind Hier De Beste Deals

Uitstekend opgezette reis (vandaar zo populair) met alles volgens de beschrijving en een zeer prima reisbegeleidster en co-leider/chauffeur. Could not be better!! (Min-puntje: geen berichten, zoals beloofd, voor 'thuisblijvers') Hilga B. Een geweldige reis waar je veel krijgt te zien. De reis dagen zijn soms wel lang en onderweg valt er niet veel te bekijken.

De safaritruck is niet zo comfortabel als genoemd. De accommodaties waren allemaal goed met goede bedden. De reisbegeleiding was erg plezierig en goed Gerard V. Een prachtige reis door een afwisselend landschap met soms veel groot of klein wild. Volop gelegenheid om in contact te komen met verschillende Afrikaanse culturen en Europese invloeden uit de koloniale tijd.

Het Beste Van Reizen Naar Afrika In 2021 - ToerismeEen prachtige reis! Veel wildlife en mooie landschappen. Big Five was ruimschoots vertegenwoordigd, maar ook nijlpaarden, krokodillen, dolfijnen, zeehonden en vele vogels. Enige nadeel zijn de lange busritten. De stemming met ons groep was bijzonder goed, vooral dankzij onze reisleider en chauffeur. Henk D. Wat een ongelooflijk mooie reis, echt een aanrader, vooral Namibië pracht land.

We hebben de reis als prachtig, geen woorden voor, gezellig en goed verzorgd ervaren. Eigenlijk zoals we van Djoser gewend zijn. We hebben gereisd met een uitzonderlijke groep. Nooit eerder zó positief ervaren. Afrika is een bijzonder werelddeel met uitersten en zeker een aanrader! Miranda V. Een zeer mooie reis.

De Ongelooflijke Reis - Vogelbescherming

top 10 mooiste landen van AfrikaAfrika - Wikipedia


Geschiedenis van Noord-Afrika - WikipediaNoord-Afrika - Wikipedia


We hadden Eveline als reisleidster (een toppertje) en Farai als geweldige chauffeur. Jordanie. Voor de wild life/natuur liefhebber zeker een aanrader. Lodge/hotels divers van basic tot zeer mooi. Dirk V. Uitstekend. Paul T. Indrukwekkende landschappen, veel dieren en ook heel veel kilometers. De Okavangodelta was voor ons de topper. Mieke W.

Mijn mooiste rondreis tot nu toe. Mooie accommodaties. Mooie truck en geweldige Johanes als chauffeur en een geweldige Evelien als reisleidster. Ik zou graag met deze 2 mensen nog een keer willen rondreizen. Rik H. Afrika is een groot werelddeel met grote landen, dus logisch dat je lange reizen in een bus maakt.

Afrika Kaart

En dan al die exotische dieren in hun natuurlijke omgeving! En dat in en goed georganiseerde en verzorgde reis. Saar en Mieke Prachtige reis mogen maken, Saar was al eerder geweest maar ik dus niet. Heb 24 dagen onafgebroken genoten van de uitzichten, verschillende landschappen, dieren. Prachtige accommodaties. Leuk gezelschap en een reisleider met heel veel kennis en organisatie vermogen.

Top 5 Noord-Afrika & Midden-Oosten reizenRoute door Zuid-Afrika [+ handige kaart] - Reis-Expert.nl


TOP Wendy V. In één woord geweldig! Wat een fantastische reis is dit. Indrukwekkend, uniek, idyllisch, overweldigend, spectaculair...niet in woorden uit te drukken hoeveel indruk Afrika heeft gemaakt. Een reis die je absoluut moet maken & daarna nooit meer zal vergeten! Theo K. Prachtige veelzijdige rondreis door zuidelijk Afrika, met enkele lange reisdagen.

Beste Reistijd Voor Safari In Afrika

Jeroen P. Fantastische reis. Indrukwekkende route door zeer afwisselende landen en landschappen, goede reisbegeleider en chauffeur, veel mooie lodges en hotels. En ook nog een leuke groep reisgenoten. Henny B. Alles werd onderweg goed geregeld. Ik heb een geweldige reis gehad Brigit P. Een indrukwekkende, afwisselende reis met prachtige natuur en dieren.

Aanrader! Guus M. Een prachtige reis, maar zeer vermoeiend, bijna 6000 km in 3 weken maar heel veel mooie dingen gezien en beleefd! Samen met fijne reisgenoten, een prima reisleidster en een geweldige chauffeur een heerlijke vakantie gehad! Marja M. Werkelijk prachtige reis/route. De tocht voert langs vele hoogtepunten in de diverse landen en doet ook de meeste wildparken aan - Lake Manyara National Park.

Afrika Kaart

Maria O. Van hoogtepunt naar hoogtepunt! Een geweldige reis! Leon V. Goede organisatie, aangename reis en verblijf. Zeer goede begeleidster en uitstekende driver (ik weet hem te waarderen, want ik kom van hetzelfde vak). Monique H. Geweldige reis! Goede afwisseling van programma cq activiteiten en optionele activiteiten. Goed vervoer. Goede accommodaties.

Top reisleidster (Eveline)! Goede chauffeur (Johannes). Miep Schitterende reis, prachtige natuur, overweldigende hoeveelheid dieren, prima reisgezelschap onder de bezielende leiding van Arno. Erna K. Indrukwekkende, afwisselende, enerverende reis met Arno als goede reisbegeleider. Leon B. Wat een fantastische reis. Starten in Kaapstad met de imposante Tafelberg en via ontelbare hoogtepunten eindigen bij 1 van de 7 natuurlijke wonderen: de Victoria Falls.

Afrika

En heb je geluk dan zijn Eveline en Johannes je reisleider en chauffeur. Zou zo weer gaan! Jamie H. Wat een fantastische reis, zoveel geweldige indrukken van landschappen tot het zien van het eerste wild. Optionele excursies maken het echt compleet! Eveline, een geweldige reisbegeleidster, voor alles een oplossing en enorm enthousiast! Samen met chauffeur Johannes een TOP team :) ! Ivonne H.

De lodges waren meer dan fantastisch. Onze chauffeur Johannes heeft zeer veilig en vakbekwaam gereden op de ruim 5000 km! De reisbegeleiding ter plekke was voldoende. Voor ons een zeer bijzondere vakantie!!! Paul R. Fantastische reis met overwegend uitstekende verblijven op unieke locaties. Wel rekening houden met een paar lange verplaatsingsdagen! Marianne F.

Safari Afrika, Welk Safari Land In Afrika Past Bij Jou? - Tanzania

Interessante rondreis met een uitstekende reisbegeleider. Gilbert B. De reis was fantastisch goeie groep, goeie reisleider, het enige dat minder was zijn de wegen in Namibië en Botswana (grondpad en trrrrilpad) zoals Eveline het verwoorde, maar daar is weinig tegen te beginnen. Margo D. Prachtige reis, geweldige reisbegeleider Eveline en chauffeur Johannes.

Navigation

Home

Latest Posts

Mooiste Vakantiepark Nederland

Published May 08, 22
4 min read

Zuid-Afrika - Het Noordoosten Doorkruist

Published Nov 19, 21
4 min read